Grad Kaštela kreće s isplatom 1, 2 milijuna kuna poduzetnicima zbog krize izazvane koronavirusom

Sredstva se isplaćuju jednokratno, a namijenjena su podmirenju tekućih troškova kao i za kupnju sredstava za zaštitu i dezinfekciju

Započinje isplata bespovratnih financijskih potpora poduzetnicima na području Grada Kaštela namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih pandemijom koronavirusa.


Sukladno Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poslovnim subjektima, a temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih pandemijom koronavirusa (COVID-19), 463 poslovna subjekta su podnijela zahtjev za potporu. Od ukupnog broja prijavljenih za potporu njih 441 je udovoljilo propisanim uvjetima, a 22 poslovna subjekta nisu udovoljila propisanim uvjetima.

– Isplatom sredstava u ukupnom iznosu nešto većem od 1,2 milijuna kuna dajemo svoj doprinos gospodarstvu uslijed posljedica izazvanih ovom krizom. Svjesni smo činjenice da je našim poduzetnicima u ovome trenutku neophodan poticaj kako bi nastavili s poslovanjem. Nadam se da će posljedice krize prebroditi bez većih teškoća i nastaviti s gospodarskom aktivnošću na području našeg grada – ističe gradonačelnik Denis Ivanović

Sredstva se isplaćuju jednokratno, a namijenjena su podmirenju tekućih troškova kao i za kupnju sredstava za zaštitu i dezinfekciju.

Prijave su se razmatrale prema redoslijedu podnesenih potpunih prijava a na taj način se obavlja i isplata financijskih sredstava na račun podnositelja prijave.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime