Grabar-Kitarović: “Okupimo se kako je to radio Tuđman, oko vrijednosti, za obitelj, mladež, invalide, vjerske i moralne vrijednosti”

"Hrvatska može jače, više i bolje"


Kandidatkinja za predsjednicu Republike Kolinda Grabar-Kitarović na predizbornom skupu u Karlovcu pozvala je okupljene da joj u drugom krugu daju povjerenje za drugi mandat na čelu države, piše N1.


“Okupljamo se kako bismo ojačali našu Hrvatsku. Da je ojačamo na gospodarskom planu, da Hrvatska bude sigurna i da je nitko ne može ugroziti. Ali Hrvatsku ponajprije jačamo kako bi se u njoj bolje živjelo. Hrvatska mora biti majka svakom svom građaninu, svakoj Hrvatici i svakom Hrvatu”, kazala je Kolinda Grabar-Kitarović u Karlovcu.

U kontekstu okupljanja spominjala je i Tuđmana.

“Okupimo se kako je to radio Tuđman, okupimo se oko vrijednosti, za obitelj, mladež., invalide, za vjerske i moralne vrijednosti. Hrvatska mora biti majka svakom građaninu”; rekla je Kolinda u govoru, prenosi reporterka N1.

Grabar-Kitarović: Birajte “pravu Hrvatsku”

“Ako smo zajedno, ako smo okupljeni, mi to možemo. Hrvatska može jače, više i bolje. Prije nego vam svima pružim ruku i osobno zahvalim na svemu što ste učinili u kampanji, na glasovima, još jednom pozivam sve birače i simpatizere HDZ-a i srodnih stranaka, sve državljane Republike Hrvatske, da u drugom izbornom krugu biraju pravu Hrvatsku.

Na čelu takve Hrvatske imat ćete svoju predsjednicu. A ta će predsjednica imati vas, svoj narod, snagu Hrvatske. Okupimo se za Hrvatsku koja zna”, zaključila je Grabar-Kitarović u govoru.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

3 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime