GOTOV “SHOPPING” Na Poljud stigla četiri nova igrača, tri su pojačanje

Hajduk zatvorio dolaske, istok otvoren za odlaske


“Tko je jamio, jamio je!” – Na Poljudu su zaključili rubriku dolasci, dok za odlaske još ima vremena i zemalja kojima prijelazni rok duže traje. Kina, Arabija, Poljska, primjerice.


Sezona lova počela je dovođenjem Lovre Kalinića na posudbu, nastavila se dovođenjem Fossatija, zatim Kačaniklića, švedskog igrača koji ima i sjevernomakedonsku putovnicu i na koncu – Marka Livaju iz AEK-a. Livaja će vjerovatno na ljeto put Turske, tamo ga vabe dobri klubovi.

Od svih njih duži ugovor ili dogovor ima samo Alexander Kačaniklić koji je ugovor potpisao na tri i pol godine. Ostali su sigurni samo do ljeta. Livaja je otišao iz AEK-a jer mu se ne sjedi na klupi do kraja sezone, željan je igre, a to bi značilo i da se odrekao pola godišnje plaće ili pola milijuna eura…

Današnje druženje s novinarima putem zoom aplikacije sportski direktor Hajduka Nikoličius iskoristio je da pojasni stanje u momčadi. Ali nam nešto nije jasno: trojica igrača iz prve momčadi završila su u Hajduku “B”, a to su Caktaš, Jradi i Božo Mikulić. Caktaš jer nije htio produžiti ugovor koji mu istječe na ljeto.

Pa svi novi igrači ostaju do ljeta, osim Kačaniklića. Mijo Caktaš nije htio pristati niti na manje novca, niti bi ostao, a možda i bi. Dobro Mijo, kaže Hajduk, sada ćeš igrati drugu ligu. Ispada da novi igrači mogu igrati do ljeta, stari ne mogu. Ali Hajduk će možda platiti i jedne i druge do ljeta. Osim ako Mijo ne riješi neki transfer. Pa će svi biti sretni.

Za sada, barem smo pojačali Hajduk “B”!Moja reakcija na članak je...
Vau
22
Haha
28
Hagić
8
Hmmm
3
Plač
12
Grrr
9
Molim?
8

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime