Bijeli u 7. kolu HT Prve lige gostuju u Velikoj Gorici. Domaći su u prethodnoj utakmici upisali poraz od Osijeka, a Hajduk je slavio 2:0 protiv Varaždina. Gorica je uoči ove utakmice na drugom mjestu s 3 boda više od Hajduka, ali i s utakmicom više.

Hajduk je u utakmicu ušao vrlo angažirano. Gyurcso je u 3. minuti dodao Diamantakosu čiji je udarac s 15 metara obranio Kahlina. Zatim je pokušao Jairo, no njegov je udarac blokiran. U 14. minuti Gyurcso je ubacio u peterac, a Kahlina je izbio s Dimitrovljeve glave. Bugarin je potom imao još dvije prilike, prvo glavom pa zatim nogom, no Babec je blokirao oba pokušajaU 23. minuti dvije sjajne prilike za Hajduk, prvo je Jakoliš iskosa zdesna pogodio gredu, a zatim je njegova povratna lopta došla do Jradija čiji je snažan prizemni udarac prohujao pored gola. Caktaš je zatim zaradio žuti karton zbog neoprezna starta.

U 31. minuti VAR je provjeravao situaciju u kojoj je Dimitrovljeva ruka napucana u padu dok je bio okrenut leđima, a sudac Batinić ocijenio je da nema kaznenog udarca. Tri minute kasnije Gorica se probudila, Hamad je dodao za Lovrića koji je sjajno opalio iz prve, malo preko gola. Potom je Babec požutio nakon prekršaja nad Čolinom. Diamantakos je u 37. minuti dobro skočio na Caktašev ubačaj, ali pucao je pored gola. Špikić je u 40. pokušao iz daljine jer se kombinatorikom teško dolazilo do Hajdukova gola, no bio je to lak plijen za Posavca. Tri minute kasnije Špikić i Hamad napravili su nered po desnoj strani, no Iračanin nije uspio uputiti dobar završni udarac. U 44. minuti Gyurcso je proletio po lijevoj strani Goričina šesnaesterca, Musa ga je srušio, a sudac Batinić pokazao na bijelu točku. Siguran realizator za 0:1 bio je Mijo Caktaš, a s tim se rezultatom i otišlo na poluvrijeme.

GORICA: Kahlina, Musa, Jovičić, Steenvoorden, Hamad, Špikić, Čabraja, Babec, Kalik, Lovrić, Dieye.Klupa: Banić, Moro, Suk, Mudrinski, Dvorneković, Mitrović, Golubickas, Krizmanić, Čanađija

HAJDUK: Posavec, Jakoliš, Vušković, Dimitrov, Čolina, Jurić, Jradi, Caktaš, Jairo, Gyurcso, Diamantakos.

Klupa: Ljubić, Nejašmić, Kreković, Mujakić, Čuić, Atanasov, Dolček, Todorović, Teklić


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime