Glazbeno ljubavna priča Marka Kutlića i Nele ‘U zagrljaju spašeni’, u kratkom je vremenu osvojila eter kao i simpatije slušatelja i struke.

Sve to donijelo im je najviši ulaz na nacionalnoj listi HR Top 40, gdje se trenutno nalaze na 11. mjestu.

Mladi dvojac, koji je kroz pjesmu ispričao svoju ljubavnu priču, ne krije zadovoljstvo trenutnim rezultatom, te kažu “Jako smo sretni što je naša pjesma, pronašla put do srca slušatelja, a ovako visok ulaz na top listu pokazatelj je da smo na dobrom putu, te da se naš rad prepoznaje i od strane struke. Veliko hvala svima na podršci”!

Nela i Marko već su poznati i priznati na sceni, a brojni gledatelji uživali su i u njihovim odličnim intepretacijama pjesama u sklopu poznatog televizijskog showa, a nova je skladba posebna i po tome što su se zajednički okušali kao autori glazbe u ovoj priči.

S pjesmom se mogu poistovjetiti svi koji su jednom u životu iskusili pravu ljubav, poručili su Marko i Nela.

Uz Aleksandra Čubrila, autora teksta, produkciju i aranžman potpisuje provjereni glazbeni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Markova i Nelina glazbeno ljubavna priča, ispričana je i kroz video spot.

– Snimali smo na tajnoj lokaciji, u jednoj od najljepših vila u Istri. Redatelj spota Igor Ivanović, uz svog kolegu Davora Flama, osmislio je ideju za video, te na jedan poseban i flimski način prikazao našu priču. Imali smo toliko dobru ekipu, da ništa nije moglo poći po zlu, čak i da je htjelo. Duh kojim je prostor odisao taj dan bio je stvarno poseban i stvorila se jedna predivna obiteljska atmosfera – istaknuli su Marko i Nela.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime