Manje od dva mjeseca dijele nas od Nove godine, a splitski Central napokon je objavio prva imena zadužena za vrhunsku zabavu u gradu pod Marjanom. Nakon internacionalnih DJ senzacija ovog ljeta, najbolji splitski klub pripremio je šarolik zimski program po svačijem guštu.

Ljubitelji house glazbe već sljedećeg petka dolaze na svoje nastupom talijanske DJ legende Paola Barbata, a osim njega uskoro će biti najavljen i nastup potpisnika Defecteda i Glitterboxa, Davida Penna. Klub Central bit će domaćin i svojevrsnog predbožićnog techno eventa kojeg predvodi njemački DJ WestBam.

Prostor splitskog kluba poznat ponajviše upravo po DJ nastupima ponovno će ove zime zablistati i u koncertnom izdanju. Nakon prošlogodišnjeg spektakla Tonyja Cetinskog za koji se od samog starta tražila karta više, ovog puta uz njega nam dolaze Psihomodo pop i Massimo. Datumi sva tri koncerta bit će objavljena na vrijeme, a iz kluba poručuju da su pripremili još nekoliko iznenađenja.

Dalmacija Danas u suradnji s Centralom osigurat će ulaznice za sve nadolazeće evente, a VIP rezervacije i sve dodatne informacije možete dobiti direktno putem broja telefona +385 (0)91 3323 234.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime