GLASNIK BOLJIH VREMENA Pogledajte atraktivnu novu kolekciju Alduk vjenčanica

Izuzetno nježna, nova kampanja vjenčanica modnog brenda 'Alduk' za proljeće/ljeto odiše spokojom i optimizmom te priziva pozitivnija vremena, laska našim očima, ali i figurama budućih mladenki


Processed with VSCO with preset

Svaka, pa makar i mala naznaka nečeg pozitivnog, starog i normalnog, u ovim ludim vremenima, nas iznimno veseli. Upravo u tom duhu optimizma i kreativnosti, poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju i modnu kampanju za svoje prepoznatljive vjenčanice.


Alduk čvrsto prati kontinuitet stvaranja kolekcija, a početak veljače je već tradicionalno predodređen za njegovu bridal liniju pokrenutu prije sedam godina.

Ova, šesnaesta kolekcija vjenčanica je ujedno i najveća jer je poznati dizajner osmislio 24 nova modela.

– Spojem mode i umjetnosti htio sam dočarati svu ljepotu kreativnog stvaranja koje nam svakodnevno obogaćuje život, a koje je u zadnje vrijeme nepravedno gurnuto po strani uz frazu “nenužnosti”. Umirujući, suncem okupani vizualni snimljeni u kiparskom ateljeu Akademije likovnih umjetnosti izvrsno prenose energiju nove kolekcije koja je već izložena u našem dućanu te spremna za isprobavanje, komentiranje i slaganje idealne vjenčanice, izrađene prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju –  naglasio je Ivan Alduk.

Suprotno svim preporukama oko jednostavnijih modela, manjih vjenčanja i kompromisa u ovom pogledu, Ivan upozorava da nam je svima kompromisa preko glave te da si barem taj dan dozvolite ono što ste željele i sanjale, pa makar to bila najveća krinolina za najmanje vjenčanje.

Jednom se živi, više-manje jednom se i udaje stoga, ako ćemo išta izvući kao pouku iz prethodne godine, jest upravo to da si trebamo udovoljiti i birati srcem.– Teško mi je pričati o vjenčanicama, o krojevima i tkaninama jer dio se toga vidi na ovim fotografijama. Direktan kontakt s novim modelima Alduk vjenčanica će vam najbolje prikazatišto smo pripremili za ovu sezonu i koliko smo energije unijeli u cijelu priču.

Stava sam da prije svega trebam prenijeti vašim čitateljima i svojim klijenticama dozu optimizma i savjet da na vrijeme počnu planirati svoje vjenčanje uz rezervni plan ili termin, a vjerujem da ovim smirenim, dostojanstvenim i pomalo spokojnim fotografijama to upravo činimo – dodao je Alduk.Model je mlada Sara Đurić iz Talia agencije čiju je nježnu ljepotu istaknuo prikladan make-up Tajane Bikić i nekoliko različitih stajlinga kose u režiji Jasmine Salo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime