Splitski glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni u ekskluzivnom intervjuu za Radio Dalmaciju danas je otkrio kako provodi vrijeme u izolaciji. ”Pišem pjesme. Neke su bolje, neke gore. Sad ove što ne valjaju bacam, dobre čuvam. Posadio sam tri limuna i tome se veselim. Doduše, ovo sam sad malo i slagao jer dobro zvuči. Ustvari nisam to sam radio jer da jesam to bi sve propalo. Imam jednog tu koji se u to razumije, ja sam više kao netko tko je dao malo ruke”, kazao je Gibonni, dodajući i da je situaciju iskoristio da napravi nešto od onoga što obično ostavljamo za sutra.

”Meni ti to nije mrsko. Čini mi se da je lijepo raditi fizički kad ne moraš. Sad da me netko pošalje na bauštelu, ne bih bio nešto, ali ovako kad sam odlučiš onda je to skroz jedna druga vrsta zanimacije”, rekao je.

Popularni Gibo otkrio je i da pjesme najviše stvara u kasnim večernjim satima. ”Navečer sviram do 02,30, tada sam najmirniji kad svi legnu u krevet. Onda se dignem u 06,30, lunjam, gledam što ću učiniti pa se opet vratim u postelju (smijeh). Nemam neki red. Živim tim neurednim životom, čini mi se da sam prije imao više reda nego sad kad bih mogao imati reda”, pojasnio je.

Kazao je i da u obitelji Stipišić nema nervoze u vrijeme izolacije: ”Moj najmlađi sin ima 15 godina, tako da ako je ovo što on sada prolazi pubertet, onda je totalno bezbolan, onda sam dobro prošao. A ovo drugo dvoje su stariji, njima je jasno da je tako, tu nema nikakvih problema.”

U izolaciji mu najviše nedostaju njegovi, kako kaže, pravi ljudi za koje je jako vezan, a prvo što će napraviti kad popuste mjere je proba s bendom. ”Vježbamo u jednom masliniku pokraj Šibenika, tamo ima struje i jedna baka koja ne zna tko smo mi, jer ona jedino koga zna od glazbenika je Mišo Kovač (smijeh). Ali dobra nam je baka, ona nam to tamo otključa i mi u tom masliniku sviramo”, otkrio je Gibonni, a slušateljima je poslao i posebnu poruku.

”Stvarno sam jako ponosan na svoj narod, ako to ikome išta znači. I izdržimo još malo, do sad smo bili odlični po mom sudu, mislim kakvi smo mogli biti. Izdržimo još malo, utakmica se igra, po meni, još nekih 20 minuta, a onda smo pobijedili”, poručio je splitski kantautor.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime