Drage moje dame, ljeto je prošlo i ponovno sam s vama da vam pomognem u svojim beauty savjetima.

Ovog puta pod mojim kistovima se našla jedna prekrasna pjevačica s kojom sam se oduševila. Njeno ima je Lea Mijatović, nekadašnja je pjevačica benda “Teška Industrija”, a danas se osamostalila i radi solo.

Njen pravi ljetni sing “To je ljeto“, za čiji make up je odabrala mene i moram priznati da mi je bila čast raditi s takvom profesionalkom i velikim čovjekom. Na setu sam se osjećala kao kraljica.

Odlučila sam da njen make up bude glamurozan u retro stilu kakav je i spot redatelja Igora Ivanovića i Marka Vojvodića.

Da bi postigli glamurozan make up uvijek treba obratiti pozornost na odabir pudera. Ovog puta smo radili vodootporni make up koji je trebao izdržati kupanje u moru, stajanje na suncu na 35 stupnjeva. Trebala mi je jača podloga koju sam itekako dobro fiksirala s tekućim fiksatorima. Korektor također vodootporni da se ne bi razlio po licu. Za oči sam koristila kremaste nijanse u zlaćanim tonovima. Takve boje savršeno pristaju Leinim smeđim čokoladnim očima. Koristila sam u tušu opet vodootporne crne boje. Upotrijebila sam i crnu olovku na gornjem kapku da bi dobila dubinu očiju. Umjetne trepavice su bile obavezne na retro loook.Nigdje bez crvenog ruža – vrijedi pravilo kod svakog glamuroznog izgleda tako da sam i ja poštovala pravila i nanijela prekrasnu crvenu nijansu na Leine divne i pune usne. Look je zaista izdržao tijekom cijelog dana i ja i ona smo uživale u hladovini ispijajući hladna i osvježavajuća pića čekajući večernje snimanje, odnosno zalazak sunca kad je Lea, kao što vidite u spotu, zaronila, a cijeli make up je ostao postojan.

Želim vam da uživate u slikama i videu.
Do sljedećeg susreta, vaša Maja!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime