GAST 2018 U četvrtak prezentacije i degustacije slanih i slatkih delicija

Sajam GAST već je godinama vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva te tvrtke iz oblasti ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma, a održava se od 28. veljače do 03. ožujka u Spaladium areni.


VEZANE VIJESTI:
SAJAM GAST 2018. Mjesto pripreme za zvijezde turističke sezone

Kako je bilo na otvaranju, pogledajte u foto galeriji fotografa Renata Pezzia.

Splitska gastro scena, predstavljanje i degustacija gastronomske i enološke ponude restorana – od autohtonih dalmatinskih jela i vina, starinskih ili s notom suvremenosti do svjetski poznatih receptura u novom ruhu, jedno je od najatraktivnijih događanja u okviru 23. međunarodnog sajma GAST 2018.

Splitska gastro scena / kulinarski gastro show – održava se sva četiri dana, u popodnevnim satima, prema slijedećem rasporedu:

Četvrtak, 01.03.


  • 12:00 – 13:30 – Beef Shop, kulinarski show “Delikatesni bifteci”
  • 13:30 – 15:30 – restoran Apetit
  • 16:00 – 17:00 – OPG Juta Spiza (domaći ljuti umaci i ljute paprike)
  • 17:00 – 19:00 – restoran Zora bila, kulinarski show “Sljubljivanje šampionskih vina”

Petak, 02.03.

  • 13:00 – 15:00 – humanitarni koktel
  • 17:30 – 19:00 – restoran Artičok

Subota, 03.03.



  • 13:00 – 14:30 – OPG Juta Spiza (domaći ljuti umaci i ljute paprike)

Pored Splitske gastro scene, na štandovima izlagača održat će se i niz drugih prezentacija i degustacija među kojima izdvajamo:

  • četvrtak 10:30 sati – prezentacija blatske lumblije – štand Turističke zajednice Blato
  • četvrtak, 11:00 sati – “Iš fiš” – priprema hrane – štand Turističkog klastera kontinentalne Hrvatske
  • četvrtak, 17:30 sati – “Sljubljivanje šampionskih vina” kulinarski show, restoran Zora Bila
  • petak, 09:45 sati – “Doručak za medije” – na meniju delicije od turopoljske svinje (čvarci, kobasice, slanina i ostalo delikatesno blago od ove rijetke i vrlo cijenjene vrste)
  • petak 11:00 sati – prezentacija korčulanskog kolača lojenica – Smiljana Matijaca
  • subota, 11:00 sati – humanitarna akcija “Poznati u kuhinji” kuhaju za udrugu Most,  – 12:30 sati

Uz sve to, ne zaboravite degustirati vina malih i velikih hrvatskih vinara!

gastfair.com

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0