FUTACS ODUŠEVIO OBJAVOM NA HRVATSKOM “Imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene”

"Prošli put uspio sam se vratiti bez vas, ali sada sam siguran da će mi biti puno lakše jer imam novu obitelj - moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene"

Hajduk po dobru neće pamtiti nedjeljni derbi u Maksimiru. Osim što je Dinamo odnio sva tri boda i potom postigao dva gola iz krajnje sumnjive situacije, nekoliko igrača iz susreta je izišlo ozlijeđeno.


Najgore je prošao Marko Futacs koji je za vrijeme utakmice ozlijedio prednji križni ligament koljena. Kobna je bila 70. minuta susreta kada je nezgodno doskočio pokraj aut-linije.

Prema prvim prognozama, Futacs će nakon operacije duže pauzirati. Mađarskog napadača Hajduk je podržao produljenjem ugovora, a dobio je podršku i od tisuća navijača. Danas se svima zahvalio objavim na Instagramu na hrvatskom jeziku. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Dobar dan prijatelji! Prije svega, želim vam zahvaliti na porukama podrške koje mi daju veliku snagu i olakšavaju mi put povratka na travnjak. Kao što znate, ovo je za mene vrlo teško razdoblje. Prošli put uspio sam se vratiti bez vas, ali sada sam siguran da će mi biti puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene. Ove poruke će mene svakodnevno podsjećati koliku vojsku navijača imam uz sebe i radit ću što jače da vas ponovno učinim ponosnim. Hvala svima! Hajduk živi vječno”, napisao je Futacs na Instagramu.

Uslijedili su brojni pozitivni komentari. Evo samo nekih od njih:

“Dragi drzi se, bit ces ti opet na 100% HZV”


“Stay strong,we are waiting for you !!!”

“Brz oporavak legendo”“Strpljen, spašen, imaš podršku svih nas. Dokazao si da si veličina na terenu i izvan njega!”

Drz se majstore! Pozdrav od Dinamovca!”

Dobar dan prijatelji! Prije svega, želim vam zahvaliti na srdačnim porukama podrške koje mi daju veliku snagu i olakšavaju mi put povratka na travnjak. Kao što znate, ovo je za mene vrlo teško razdoblje. Prošli put uspio sam bez vas… Ali sada, siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene! Ove poruke će me svakodnevno podsjećati koliko jaku ”vojsku” imam uz sebe i radit ću što jače da vas ponovo učinim ponosnim. Hvala svima! Hajduk živi vječno! <3?? Hello my friends! First of all, I would like to say thank you to everybody for kind messages that will give me strength and it will show me the way back to the pitch. It’s a difficult time for me right now. Last time I won without you… But now, I’m sure it will be much much easier because I have a new big family – my Club and supporters who stay behind me! These messages will remind me everyday that a strong army is with me and i will work harder and harder to make all of you proud again! Hvala <3 HZV!??

Objavu dijeli MarkoFutacs⚽️⚽️IX Hajduk Split (@markofutacs)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0