Televizijska postaja France TV Sport po svemu sudeći je odlučila ne prenositi dodjelu pehara jer je francuska ostala kratkih rukava.

🇭🇷 The moment @marincilic sealed the 2018 #DavisCup for Croatia! #IdemoHrvatska

Objavu dijeli Davis Cup by BNP Paribas (@daviscuptennis)

Tek što je Hrvatska u Lilleu osvojila Davisov kup, tisuće ljudi iz čitavog svijeta je na Twitteru čestitalo našim tenisačima na velikom i zasluženom uspjehu. Divne riječi su uputili i brojni Francuzi, koji su se silno naljutili na vlastitu televizijsku postaju.

Naime, koliko smo uspjeli shvatiti iz njihovih objava, čelnici televizijskog kanala France TV Sport su naprosto odlučili da neće prenositi dodjelu trofeja, što je tamošnje gledatelje razbjesnilo, piše Večernji list.

– Francuska nije pobijedila pa je netko odlučio da je besmisleno prenositi dodjelu. Kakav sramotan nedostatak poštovanja – napisao je jedan od korisnika Twittera na čije se riječi nadovezao sljedeći ljutiti gledatelj:

– Francusku televiziju može biti sram što je odlučila ne prenositi dodjelu. Time se iskazalo totalno nepoštovanje prema Hrvatima čija je predsjednica doputovala navijati za svoju reprezentaciju za razliku od Emmanuela Macrona – napisao je.

Naravno, mnogi su se korisnici te društvene mreže prisjetili i finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, te su čestitali hrvatskoj teniskoj reprezentaciji što je uzvratila Francuzima za poraz na travnjaku.

🇭🇷 Croatia are the 2018 #DavisCup Champions!!! 🇭🇷

Objavu dijeli Davis Cup by BNP Paribas (@daviscuptennis)3 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime