Fra Ante Vučković predstavlja „Kako uspjeti u smrti“ – novu knjigu genijalnog i provokativnog Fabricea Hadjadja

O tome kako smrt shvatiti kao životnu priliku, pojasnit će fra Ante Vučković u video - online izlaganju predstavljajući knjigu Fabricea Hadjada Kako uspjeti u smrti


Poznati duhovnik fra Ante Vučković na videokonferenciji predstavit će Hadjadjovu antimetodu kojom možemo prihvatiti i neuspjeh i strah te se otvoriti onomu što nas nadilazi, izabirući tako radostan i ispunjen život.


Društvo koje bježi od smrti može stvoriti samo kulturu smrti, dok društvo koje ju prihvaća stvara kulturu života. Moramo odabrati između obične, otužne i neizbježne smrti i radosna i ispunjena života. Nema druge alternative: umrijeti ili dati svoj život za ono što vrijedi.

O tome kako smrt shvatiti kao životnu priliku, pojasnit će fra Ante Vučković u video – online izlaganju predstavljajući knjigu Fabricea Hadjada Kako uspjeti u smrti.

Tumačeći ovu svojevrsnu antimetodu za življenje, fra Ante će pojasniti kao možemo odabrati život usprkos tome što umiremo i kako uistinu možemo živjeti, a da nam smrt ne može nauditi.

O toj temi i mogućnosti radosnog življenja fra Ante će progovoriti u sklopu Verbumove videokonferencije sutra, u četvrtak 26. studenoga u 11.00 sati koja će se izravno emitirati na Verbumovom facebook kanalu.Više o knjizi „Kako uspjeti u smrti“, koja za razliku od priručnika samopomoći koji postojanje svode na recepte za uspjeh, nudi antimetodu kojom možemo prihvatiti i neuspjeh i strah te se otvoriti onomu što nas nadilazi možete saznati na linku ovdje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime