Fotografija božićnog džempera Splićanki je osigurala dostavu adventskog ručka od 250 kuna

Već je danas objavljena nova tema natječaja!


Kako bi se još jednom na splitskom Adventu pokazalo da su upravo ljubav i dobra djela temelj Božića, prošlotjedni natječaj „Fotografiju odvoji i ručak osvoji“, u organizaciji Turističke zajednice Grada Splita i Pauze, domaćeg servisa za dostavu hrane, donio je sretnoj dobitnici Anji kupon za dostavu adventskog ručka ili večere u vrijednosti od 250 kuna. Nagradni natječaj provodio se na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Splita, a pobjedničku fotografiju pogledajte ovdje.


Božićni džemperi oduvijek su predmet brojnih rasprava, jer dok ih jedni obožavaju i ne mogu adventsko vrijeme zamisliti bez njih, drugi ih naprosto ne vole. Iz pristiglih fotografija božićnih džempera odabran je najbožićniji džemper, a sretnoj dobitnici želimo dobar tek i da joj ovaj Advent, koji je drugačiji od svih prethodnih, ostane u posebno lijepome sjećanju, poručuju iz TZ-a.

Nagradni natječaj kojeg smo organizirali u suradnji s Pauzom zapravo je tematski i podijeljen je u tri dijela pa tako već danas počinje novi krug, a sve s ciljem kako bi naši sugrađani, nakon što na svojim društvenim mrežama ili ispod objave nagradnog natječaja podijele tematsku fotografiju, osvojili vrijedne kupone za adventsku dostavu i tako osjetili duh božićnog darivanja. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u prvom krugu nagradnog natječaja uz čestitke pobjednici, a sve ostale pozivamo da prate naše društvene mreže na kojima ćemo, već danas popodne, objaviti novu temu natječaja“, objasnila je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita. 

I dok je 2020. godina obilježena fizičkom distancom, u srcu smo jedni drugima bliži no ikada. Brigom za sebe i za druge dokazujemo da je ljubav emocija koja se ne iskazuje samo fizičkim dodirom, već se  očituje u malim znacima pažnje. Upravo je to misao vodilja ovogodišnjeg Adventa u Splitu sa sloganom „Ljubav nas spaja“ koji od 28. studenog do 6. siječnja postaje izvor nade i dobrih djela. Cjelokupan program Adventa i brojne nagradne igre pratite putem Facebook i Instagram profila TZ-a.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime