FOOD NOT BOMBS Promocija vege hrane, buvljak, DJ-evi…

"Food not bombs" je projekt udruge Aktivist kojim se ističe globalna problematika hrane predstavljena u svijetu kao privilegija, a ne pravo svakog bića

“Food not bombs” već je poznat projekt udruge Aktivist kojim se ističe globalna problematika hrane predstavljena u svijetu kao privilegija, a ne pravo svakog bića, što bi u konačnici ona trebala biti.


U to ime vrijedni Kockin gurmanski Vege crew odlučio se prihvatiti kuhače i dobro razvaljenog tijesta, u kombinaciji s raznim slatkim i visokoproteinskim voćem, povrćem i žitaricama te se poigrati okusima, a osim degustacije, bit će prikazan i poučan dokumentarac o veganskoj prehrani.

Manifestacija će se održati u dvorištu kluba Kocka u nedjelju, 15. travnja od 15 sati, kada će beatovi raznih glazbenih žanrova označiti početak druženja za velike i male te četveronožne posjetitelje.

Naime, pridružit će se i splitska udruga Sehaliah koja se bavi udomljavanjem kućnih ljubimaca i promoviranjem udomljavanja poziva na svojevrsni ‘meet & greet’ sa životinjama koje su u potrazi za svojim domom. Možda baš nedjelja bude sretan dan za nekog od njih!:)

A kako bi šušur bio još veći, pobrinut će se izlagači na buvljaku koji su u zadnjem proljetnom čišćenju krenuli u pohod na ormare i selektivno probrali stvari koje nama više ‘pa i nisu baš’, ali nekome mogu itekako poslužiti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0