FIRE COMBAT: Ekipa s aerodroma oborila državni rekord

Održano 4. natjecanje vatrogasnih grupa pod nazivom „Vatrena mladost“

Poligon vatrogasnog doma u Kaštel Sućurcu u subotu je „okupiralo“ 26 ekipa, koje su sudjelovale na 4. natjecanju vatrogasnih grupa – Fire combat, u organizaciji DVD-a Mladost pod nazivom „Vatrena mladost“, a kraj natjecanja dočekan je s oborenim državnim rekordom za što je zaslužna ekipa profesionalne vatrogasne postrojbe Zračne luke Split u Kaštelima, piše Portal Grada Kaštela.


Ekipu PVPZL činili su Josip Deanković i Mario Grgić, a za svoj nastup u kategoriji B zaslužili su 87.75 bodova, što im je bilo dovoljno za pobjedu u svojoj kategoriji, u apsolutnoj kategoriji, ali i obaranje državnog rekorda.

Natjecanje je i ove godine bilo održano u četiri dobne kategorije.

U kategoriji A nastupilo je 17 ekipa, a najbolji su bili Vedran Biočić i Filip Perković, članovi ekipe DVD Mladost 2, koji su ostvarili 87,97 bodova.

Od ostalih kaštelanskih ekipa, DVD Kaštela u sastavu Ante Petrović i Ivan Batina, imali su na kraju 98,1 bod te su osvojili treće mjesto, dok je ekipa DVD Mladost 2, zbog dodatnih bodova za prijestup na vatrenoj liniji, na kraju natjecanja bila šesta u svojoj kategoriji.

Kategorija B okupila je šest ekipa, a prvo mjesto otišlo je ekipi zračne luke, a ekipa Čujen čele iz DVD-a Kaštela, u sastavu Špiro Radunić i Ante Petrović, bila je druga.


Tek tri ekipe natjecale su se u kategoriji C, a najbolja je bila ekipa koju su činili Boris Nađenović i Zdravko Grošinić iz DVD-a Sveta Nedelja i DVD-a Komin, a krajnji rezultat bio je 108,53 boda.

U najstarijoj kategoriji, nastupila je samo jedna ekipa i to ona iz DVD-a Sv. Ivan Zelina, u sastavu Dragutin Koščec i Milan Čepelje, čiji je rezultat iznosio 280.34 boda.U apsolutnoj kategoriji tako su najbolji bili Deanković i Grgić, dok je drugo mjesto pripalo Sućuranima Biočiću i Perkoviću, a Radunić i Petrović iz DVD Kaštela zauzeli su treće mjesto.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0