FESTIVAL DALMATINSKIH KLAPA OMIŠ Ćakula o Ljubi Stipišiću Delmati

Ovog petka, 28. rujna, Festival u suradnji sa Zakladom Ljubo Stipišić Delmata organizira tribinu 'Ćakula o maestru Ljubi', povodom 80. godišnjice njegovog rođenja

Iako je službeni program 52. Festivala dalmatinskih klapa Omiš završio finalnom večeri muških klapa održanoj 21. srpnja, to nipošto ne znači da događanja u organizaciji te institucije nedostaje.


Ovog petka, 28. rujna, Festival u suradnji sa Zakladom Ljubo Stipišić Delmata organizira tribinu ‘Ćakula o maestru Ljubi’, povodom 80. godišnjice njegovog rođenja.

O maestru Delmati, njegovom neizbrisivom znamenu na klapsko pjevanje i na omiški festival ćakulat će: Leonard Pivčević, jedan od utemeljitelja FDK Omiš, dr. sc. Mirjana Sirišćević, suradnica FDK Omiš, Jure Benić, član Okteta DC, Zdenko Burnač, član Vokalista Salone i Dušan Šarac, umjetnički ravnatelj Festivala.

Moderator tribine koja će se održati u dvorani Ilirskog sjemeništa na Priku u Omišu u 19.00 sati biti će prof. Mijo Stanić, ravnatelj Festivala dalmatinskih klapa, a program će upotpuniti pjevačka skupina Vokalisti Salone.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime