FEŠTALO SE U KRLEŽINOJ Balotaši Tuša osvojili ‘Sućidar Open’, u finalu slavili nad ekipom Zagore

Za ekipu Tuša koja je Zagoru dobila 2-0 igrali su Mate Kesić, Igor Žuljević, Kleme Ugrin i Jure RadmanKonačno smo dobili i pobjednike balotaškog turnira u trojkama (3+1) ‘Sućidar Open 2020′.

To je ekipa Tuša koja je teže nego što su mislili, u finalu pobijedila ekipu Zagore.

Ekipa u kojoj su mahom igrali igrači s Brda, čak su u prvoj partiji gubili od Zagore 10-11, ali onda se Tuš probudio i zabio  pet punata za 1614 i pobjedu u 1. partiji.

U istom ritmu nastavilo se i u 2. partiji, koju je ekipa Tuša završila 1614 za konačnih Tuš – Zagora 2-0.

Za ekipu Tuša igrali su Mate Kesić, Igor Žuljević, Kleme Ugrin i Jure Radman, dok su Zagoru  na otvorenom boćalištu u Krležinoj pokušali dovesti do pobjede Miljenko Franić, Branko Tolić i Marijan Vučemilović.– Pobjednicima iz Tuša čestitamo, bolja su  ekipa, mi nismo imali šanse pokraj njih. Izgubili smo od boljih, i mi smo zadovoljni, ipak smo došli do finala, a to je isto velika stvar. Igračima iz Tuša čestitamo – kazao nam je Franić.

Mišel Rakušić, menadžer ekipe Tuša istaknuo je kako su se oni od početka turnira potajno nadali kako bi ga eventualno mogli osvojiti, “ali je bila velika konkurencija”.

– No, kada smo u četvrtfinalu pobijedili lanjskog pobjednika ekipu Vegasa, a to je bilo finale prije finala, onda nam je postalo jasno da nam se otvara velika mogućnost. I zaista je bilo tako, uslijedile su dvije dosta lakše – kazao je Rakušić.

Sve je rukama suca – i metar i piva Foto: Dominik Tomašević

Poslije utakmice uslijedila je pobjednička fešta uz iće i piće, na stolovima uz boćalište. Gitaru je zasvirao upravo Rakušić, te poveli pjesmu kojoj se pridružila slavljenička ekipa s prijateljima.

No, Tuš, u kojem igraju profesionalni boćari, danas su na još jednom finalu, u Gornjem Sitnom, a u subotu u pofinalu balotaškog turnira u  Solinu.

– Želim istaknuti da smo od početka turnira ovdje na  Sućidru osjetili jako dobru artmosferu, a organizacije je bila na samom vrhu, to nas je dodatno privuklo, jer smo inače navikli igrati na profesionalnim turnirima. No, Martin Plazibat ovaj je turnir profesionalno organizirao, na tome smo mu zahvalni, i uvijek ćemo se ovdje rado vraćati – za kraj će Mišel Rakušić.

Kažimo i da je finalistima novčane nagrade uručio upravo organizator turnira Martin Plazibat. Dodajmo i da se danas u 17.30 igra zaostala utakmica za 3. mjesto, na boćalište izlaze ZdeneJaga.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
2
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime