U kompleksu bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju jučer, 05. studenoga upriličeno je druženje golubara iz Hrvatske, BiH te Crne Gore, u organizaciji Športskog kluba uzgajivača golubova listonoša Sinj, piše Ferata.

Ovom prigodom upriličena je svečana dodjela nagrada i priznanja za regiju Dalmacija vlasnicima golubova koji su sudjelovali u ‘Letu za slobodu’, tradicionalnoj manifestaciji koja je i ove godine održana 5. kolovoza, na Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Tijekom jučerašnjeg druženja organizirana je aukcija 50-ak golubova listonoša iz cijele Europe, a dio prikupljenih sredstava bit će doniran u humanitarne svrhe, za potrebe Centra Juraj Bonaći Sinj, piše Ferata.

Pozdravljajući goste predsjednik sinjskog kluba Ante Filipović Grčić istaknuo je važnost ovog okupljanja.

-Ovo je treći put da naš Klub organizira ovakvo druženje koje ima vrlo sadržajan program, dodjelu priznanja i zahvalnica svima koji su sa svojim golubovima sudjelovali u manifestaciji ‘Let za slobodu’, aukciju zanimljivih golubova koje su izložili šampioni iz Hrvatske, BiH i Crne Gore, a iskoristili smo priliku i da prikupimo dio sredstava za humanitarne svrhe, za pomoć našoj podružnici Centra Juraj Bonaći u Sinju – kazao je između ostalog Ante Filipović Grčić.

Okupljenima se u ime Hrvatskog saveza uzgajivača golubova listonoša obratio predsjednik Stručnog odbora Filip Pudić, koji je zahvalio svima na dolasku te pohvalio rad sinjskog Kluba, jednog od najboljeg na području Hrvatske, piše Ferata.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0