FEŠTA NA GRIPAMA: U 16 sati prva utakmica turnira ‘Četiri kafića’

Finale humanitarnog malonogometnog turnira je na rasporedu u 18.45 sati


Danas je na programu 17. izdanje turnira ‘Četiri kafića Memorijal Dina Petrinovića’.


Posjetimo, tradicionalni se turnir po 17. put održava u Splitu, (na blagdan Svetog Stjepana), a prikupljena sredstva će biti donirana Centru ‘Mir’ u Rudinama.

Prvi polufinalni par ovogodišnjeg turnira koji kreće u 16 sati čine debitant Tennis i Camel, dok će iza njih na parket ŠC Gripe istrčati Kauri i Tropic.

Finale je na rasporedu u 18.45 sati na HRT 2. Između polufinala i finala igrat će se i revijalni dvoboj u kojem će igrati nogometašice ŽNK Marjana.

Iako je bilo najava da će na turnir doći Luka Modrić – njega ipak neće biti na turniru. Zbog obveza u Zagrebu ne može doći, ali…

– Sigurno će uplatiti određeni iznos kako bi pomogao turniru – rekao je prije par dana Marko Bralić Keto.Uglavnom, veliki hrvatski, europski i svjetski nogometaši igraju na tradicionalnom turniru ‘Četiri kafića – Memorijal Dina Petrinovića’. Uostalom, pogledajte koji će sve igrači i treneri pohoditi Gripe. Najpoznatiji od potonjih svakako je izbornik Zlatko Dalić, koji će voditi ekipu Tropica.

Sastavi:TENNIS: Lendrić, Musa, Bubalo, Juranović, Čolina, Vukojević, Tešija, Aničić, Flavio Beck, Leko, Vukušić, Matijaš. Trener je Robert Jarni

CAMEL: Pletikosa, Odža, Vejić, Maloča, Stanić, Olić, Klasnić, Ćelić, Džoni, Đolonga, Kranjčar, Erceg, Delić, Pralija, Rapaić. Treneri Igor Tudor i Hari Vukas.

KAURI: Radošević, Delač, A. Erceg, Pokrivač, Bosančić, Peričić, Kovačec, Wagner, Ozobić. Trener Marenzi.

TROPIC: Uvodić, T. Bašić, Ćosić, Livaja, M. Šimić, Franić, N. Kovačević, Primorac, Silić, Bazina, Tomašević. Trener Zlatko Dalić

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime