Fanovi bili zabrinuti – gdje je nestala Mirta Šurjak. Novinarka se fotografijom s Poljuda vratila na društvene mreže

Voditeljica se pojavila u sportskom izdanju te je dobila brojne komplimente


Popularna splitska voditeljica i HTV-ova novinarka Mirta Šurjak krajem je prošle godine putem Instagrama uputila božićnu čestitku, a od tada se nije oglašavala na društvenim mrežama. Barem je tako bilo do proteklog vikenda kada se javila s Poljuda, gdje je gledala utakmicu između Hajduka i Lokomotive koju Bijeli neće pamtiti po dobru.


Jednomjesečno izbivanje Splićanke s društvenih mreža zabrinulo je mnoge te su se fanovi pitali gdje je nestala Mirta i je li možda odselila iz Splita. Srećom, ništa od toga nije istina. Nakon što je Mirta lani preboljela koronu s lakšim simptomima, u subotu se na Poljudu pojavila u sportskom izdanju, a pratitelji je nisu štedjeli komplimentima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)Podsjetimo, Mirta je krajem studenog bila objavila da razmišlja o povlačenju s društvenih mreža.

“Znam da ćete opet neki pomisliti kako iskačem iz paštete, ali vjerujte kako mi je najmanja namjera sebe medijski promovirati na ovakav način. Iskreno čak razmišljam o tome da isključim sve društvene mreže, jer virtualan život nije stvarnost. Stvarnost i realnost su ljudi zbog kojih ovo pišem, znani i neznani…koji su svojim porukama punim ljubavi i ohrabrenja ganuli me do suza.Hvala vam svima i oprostite ako nisam stigla svakome odgovoriti na toplu riječ utjehe i ohrabrenja. Hvala svim predivnim prijateljima, susjedima i rodbini s otoka Hvara i Splita, mojim kolegama s HRT-a koji su se uključili u nesebičan lanac dobrote, nosili nam spizu i lijekove, zvali i brinuli. Hvala medicinskom osoblju Hitne službe Jelsa, Doma zdravlja Hvar, svim djelatnicima Infektološkog odjela splitskog KBC-a, glavnoj sestri splitske bolnice na nesebičnosti, požrtvovnosti i humanosti.

Ljudi, u svoj ovoj velikoj nevolji, vi ste još veći! Hvala vam svima! Dirnuli ste me u srce! Ovo je za sve! I dok vas ima takvih, još ima nade za ovaj svijet! Volim vas sve”, napisala je tada Mirta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime