Evo što policija poručuje uoči današnje utakmice na Poljudu

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima

U četvrtak, 22.srpnja 2021.godine s početkom u 21 sat u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se nogometna utakmica 2. pretkola Europske konferencijske lige između HNK „Hajduk“ i FC „Tobol“.


– Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija ograničavati promet. Od 13 sati do završetka osiguranja ograničiti će se promet na šetnici oko stadiona, a od 18 sati promet će biti ograničen u ulici VIII. Mediteranskih igara na raskrižju s ulicom VII Kaštela, u ulici VIII. Mediteranskih igara kod bazena (osim vozila s propusnicom), u ulici VIII. Mediteranskih igara kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom), u ulici Zrinsko-frankopanskoj od raskrižja s ulicom HRM do ulaza u Loru, te ulice Put Supavla od raskrižja s ul. Put brodarice (osim vozila HV, stanara i javnog prijevoza). Kroz ulicu VIII. Mediteranskih igara omogućit će se normalno prometovanje autobusa – poručili su iz splitske policije.

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

– Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda – kazali su.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime