Policijski službenici I. PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju. Utvrđena je sumnja da je jučer, 7. svibnja tijekom jutra na ulici Trumbićeva obala u Splitu tjelesno ozlijedio dvojicu muškaraca, 41-godišnjaka i 29-godišnjaka kojima je pružena liječnička pomoć i konstatirana lakša tjelesna ozljeda, te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, u odnosu na prijavljeni događaj pokušaja krađe iz stana u ulici Solurat u Splitu u vlasništvu 46-godišnjaka policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom spomenutih muškaraca ( 41-godišnjaka i 29-godišnjaka), te utvrdili sumnju da su tijekom 6./7. svibnja počinili navedeno kazneno djelo, dok je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su tijekom svibnja na području Splita počinili još tri provale od kojih jednu u pokušaju.

Protiv obojice će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

O ovom događaju smo izvijestili jučer. Podsjetimo, neslužbeno smo doznali kako se sve događalo iznad poznate splitske konobe Fife, a očevici dobro upoznati sa situacijom u tom dijelu grada, prepričali su nam što se događalo…

– Prava je drama bila! Jutros je netko pokušao provaliti u kuću vlasnika Solin Građe koja je odmah iznad restorana Atlantida, odnosno iznad Fife. No, vlasnik Građe je vidio provalnika na snimkama video-nadzora pa se dao u potjeru preko grada, uhvatio ga je u Marmontovoj! Onda ga je odvukao natrag do Matejuške, tu ga je vezao za rasvjetni stup i stao udarati! – rekli su nam šokirani očevici.

Uz vlasnika Građe Solin kojem je pokušao provaliti u kuću, treća osoba čini se da je pokušavala spasiti svog kompanjona batina…

POVEZANI SADRŽAJKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime