Makarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad više osoba vezano za fizički sukob u noći na nedjelju (2. kolovoza) oko 2 sata u noći u Makarskoj ispred noćnog kluba.

Kako jutros navodi PU splitsko-dalmatinska, postoji sumnja da se 20-godišnji austrijski državljanin sukobio s djelatnicima zaštitarske tvrtke, a da bi potom zaštitari i to dva 22-godišnjaka, 27-godišnjak, 28-godišnjak i 32-godišnjak fizički napali ispred noćnog kluba istog te 20-godišnjeg austrijskog državljanina koji se s njim nalazio u društvu.

Liječnička pomoć dvojici 20-godišnjih austrijskih državljana 3. kolovoza pružena je na HMP Makarska te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda protiv petorice zaštitara i to dva 22-godišnjaka, 27-godišnjaka, 28-godišnjaka i 32-godišnjaka podnesena je kaznena prijava redovnim putem, a protiv 20-godišnjeg austrijskog državljana, zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira podnesen je optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime