Englesku, ali i Europu je šokirala vijest da je danas u jednom kamionu pronađeno 39 leševa.

Sve žrtve su odrasle osobe, osim jednog tinejdžera. Za sada policija sumnja da je kamion u Britaniju stigao iz Bugarske, ali ne mogu potvrditi identitete žrtava jer je identifikacija još u tijeku. Potvrdili su da je uhićen 25-godišnjak iz Sjeverne Irske pod sumnjom na ubojstvo.

Nadzorne kamere snimile su trenutak kada se kamion u kojem je kasnije nađeno 39 leševa dovezao na odredište u industrijsku zonu u engleskom Essexu.

Kamion su snimile kamere s jednog objekta u Waterglade Industrial Parku i prikazuju kamion kako prolazi kroz industrijski kompleks samo pola sata prije nego što je hitna otkrila mrtva tijela 38 odraslih osoba i jednog tinejdžera.

Kamion Scania izvorno je iz Bugarske, ali prema dosad dostupnim informacijama, vlasnik mu je iz Sjeverne Irske. Ušao je u Veliku Britaniju dan ranije preko luke Holyhead.

Riječ je o tegljaču-hladnjači što otvara mogućnost da su se ljudi mogli i smrznuti dok ih je kamion prebacivao u Britaniju.Vozač kamiona je prema zasad dostupnim informacijama koje su objavili britanski mediji, 25-godišnjak iz Sjeverne Irske koji je uhićen.

Britanska policija je u popodnevnim satima objavila da je kamion u Veliku Britaniju ušao iz Belgije, javlja Index.

Video pogledajte OVDJE.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime