EMOTIVAN STATUS MAKARSKIH VATROGASACA “Nama ne treba ništa, samo malo poštovanja”

I makarski vatrogasci oduševili su objavom na Facebooku

Nakon tri burne noći i neumornog gašenja požara podno Biokova u Podgori i u Tučepima, vatrogasci su ponovno pokazali tko su istinski heroji ove države.


U moru statusa i objava koje kruže društvenim mrežama, izdvojio se i ovaj od makarskih vatrogasaca:

Dragi moj čitaoče, kako bi počeo legendarni Izet…da…posljednjih dana je bilo jako burno i vatreno na našem području… Umorni??? Rođeni!!!
Satrani??? Jaaaako!!!
Da li odustajemo??? Nikada!!!
Nažalost,nismo svemogući,ne stignemo na sto strana,al virujte nam dajemo sve od sebe da spasimo svaki ljudski život,svaki objekt,svaki bor,svaki milimetar Lijepe naše… Naše utakmice se ne okončavaju zlatnim medaljama ni peharima niti ih mi tražimo,nama ne treba ništa, samo malo poštovanja prema nama, našim kolegama i našoj profesiji i na tome Vam uistinu hvala. Hvala svima na razumijevanju,a posebno veliko hvala svim našim kolegama koje ne želimo nabrajati posebno,jer sigurno bi nekoga zaboravili a nebi bilo pošteno jer smo ovih dana bili kao JEDAN. Hvala i svim ljudima dobre volje koji su nam na bilo koji način olakšali ovaj zadatak, pa makar i tako jednostavnom a tako srčanom i prelijepom riječi-HVALA!!!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/DVDGradaMakarska/posts/1404856679549868″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0