EKSKLUZIVNE HRVATSKE PRALINE Gorki kakao i gorki gin spojeni čine najslađi par

Ovi čokoladni bomboni proizvedeni u Hrvatskoj, rezultat su dugogodišnje ljubavi prema kvalitetnoj čokoladi i svakodnevnom razvijanju novih okusa


Čokolada je nedvojbeno najpopularnija slastica na svijetu, za koju se još kaže kako je sreća koja se jede. Pruža utjehu bez izgovorene riječi, a bez nje je mnogima život jednostavno nezamisliv. U moru bezbroj različitih čokoladnih okusa i izgleda, praline imaju posebno mjesto u srcima svih čokoljubaca, a kada im, uz razna divna punjenja, dodamo i najbolji svjetski gin popularnog hrvatskog brenda Old Pilot’s, rezultat je neočekivan i apsolutno fantastičan.


Suradnja Old Pilot’s gina i zagrebačke čokoladne radionice Chozen vlasnika Dražena Zeljkovića, rezultirala je savršenim spojem visokokvalitetne čokolade i gina okrunjenog titulom najboljeg gina na svijetu, na najprestižnijem svjetskom natjecanju IWSC, u kategoriji ‘London Dry Gin’. U kutijici Old Pilot’s x Chozen pralina nalazi se 12 komada ručno oslikanih, oblikovanih i napunjenih čokoladnih zalogaja. Sama kutija također je vizualno atraktivna sama po sebi, omotana zaštitnim papirom koji na sebi nosi prepoznatljivi znak ovog brenda – avion.

Ultimativni gastro užitak

Razne kombinacije okusa s Old Pilot’s ginom proizvedene su najmodernijim tehnikama pripreme čokoladnih bombona, a garantirano će pružiti ultimativni gastro užitak čak i najzahtjevnijim čokoljupcima. Chozen je, pri izradi pralina, koristio Old Pilots Barrel Aged i London Dry gin, kako bi stvorio tri neodoljiva okusa. Praline od badema odlično pašu uz London Dry, dok original mliječna čokolada izvlači najbolje iz Barrel Aged. Tu je i karamelizirana mliječna čokolada za dodatni slankasti “kick”.

Još jedna slatka suradnja puna fantastičnih okusa dolazi iz radionice Sweet Gabi by Ana Herović;  praline s originalnom čokoladom i ganache-om od Old Pilots Gina. Ova choc-delight gin pralina spoj je vrhunske čokolade i Old Pilot’s gina.  U pralinama su dvije vrste čokolade s visokim postotkom kakaa, kakao maslacem i prirodnom vanilijom, uz dodatak čokoladne kreme i naravno, Old Pilot’s gina. Kao i prethodne, dolaze u lijepo zapakiranoj kutijici, s motivima aviona i jednom mudrom životnom izrekom.

Uz već spomenuti London Dry, Barrel Aged te Art Edition, praline su još jedan u nizu uspješnih proizvoda poznatog dvojca, Hrvoja Bušića i Tomislava Anadolca. Ovi ekskluzivni čokoladni bomboni proizvedeni u Hrvatskoj, rezultat su dugogodišnje ljubavi prema kvalitetnoj čokoladi i svakodnevnom razvijanju novih okusa proizvedenih u čarobnim čokoladnim radionicama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime