Gužve od Splita prema Omišu nisu ništa novo u ovo doba godine. Snimku jedne takve vožnje u koloni nam je poslala čitateljica.

Ostala je šokirana kada je shvatila da je na početku kolone automobil koji i nije baš u najboljem stanju. Evo kako je opisala cijelu situaciju.

“Na potezu od Tommyja u Strožancu auto se kretao pri brzini od 15 do 30 km/h s upaljena sva 4. Unatoč koloni i gužvi koju je šofer izazvao usred sezone u 19:30, on je ostao smiren i uredotočen na vožnju. Vozači iza njega su gubili živce i pretjecali ga i tamo gdje je bilo nepregledno i opasno, motori su prelijetali i ja sam molila Boga da se netko ne sudari.

Kada sam mu zatrubila prije nego sam ga krenula i sama prijeći i došla usporedo s njim stariji čovjek koji je vozio gospođu pored je samo slegnuo ramenima i nasmijao se. Tada sam primijetila kako mu auto trza i jedva vozi.

Očito se gospodin odvažio vozilo u kvaru odvesti na drugu destinaciju sam u najgoru uru i glavnom magistralom svjestan kompletnog rizika umjesto da je pozvao i platio vučnu službu.

E to su naša posla.”1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime