Ella Dvornik danas je najuspješnija influencerica u Hrvatskoj. U podcastu KiloMetri otkrila je da je blog otvorila jer nije imala prijatelje u Londonu, pa je htjela stvoriti krug ljudi na meetupovima gdje su se skupljali blogeri.

Blog je pokrenula prije četiri godine, a njezina karijera počela je, kaže, kada je poslala e-mail Radissonu u Pragu i tražila besplatan smještaj, iako njezin blog tada nitko nije čitao.

“Odlučila sam poslati mail lancu hotela. Bez ikakve veze, niti me itko čitao, niti me itko pratio. Napisala sam im da ja to kao nešto pišem, i da me nitko ne čita. Bila sam iskrena. Kazala sam da dolazim u Prag, imam ideju o čemu bih pisala, ali nemam smještaj. Predložila sam suradnju, može i u vidu popusta. Direktor marketinga iz Bruxellesa se oduševio, njemu je bilo super što sam napisala da me nitko ne čita”, rekla je, piše Index.hr.

“Javila sam im povratno da je odlična čitanost i oni su također vidjeli da imaju veliki broj klikova. Ponudili su mi daljnju suradnju, gdje god da idem u svijetu da im samo javim, riješit će mi smještaj”, opisuje svoje početke i zapravo vrlo kvalitetnu suradnju.

View this post on Instagram

Jedna di glumim da sam cool 😎🙈😂

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

“Trošila sam novce na taj blog, to je još bilo na začecima, travel blogera nije bilo toliko puno, jer morao si sam sebi plaćati putovanja. Mogao si eventualno dobiti neki hotel, ali opet moraš doći do hotela”, kazala je i dodala kako je s Charlesom išla na nekoliko putovanja privatno, što je iskoristila za početak.

Zaključila je da jako zavidi Englezima zbog odlične prometne povezanosti sa svijetom, jer je jako jeftino putovala iz Londona u sve dijelove Europe.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime