DVORANA ZA VJENČANJA KATARINA Rezervirajte vjenčanje iz snova u Dugopolju uz brojne pogodnosti

"Prije tjedan dana rezervirano je jubilarno 50. vjenčanje za 2017. godinu, što nam je i te kakav pokazatelj da radimo dobar posao i da smo postali lideri za organizaciju vjenčanja na ovim prostorima"


Dvorana za vjenčanja Katarina, koja je u sklopu istoimenog hotela, prepoznata među brojnim prošlim i budućim mladencima kao vrhunski dizajniran prostor nježnih tonova, bogat romantičnim detaljima, sigurni smo da će ispuniti sva Vaša očekivanja. Prilikom ulaska u impresivno predvorje i raskošnu dvoranu pruža Vam se osjećaj kao da ulazite u bajku, gdje nitko ne ostaje ravnodušan.


Lokacija naše Dvorane je na izlazu s autoputa A1 – Dugopolje što je pozicionira kao fantastično i lako dohvatljivo mjesto za pristup vozilima, bilo da se radi o korisnicima iz Splita i okolice ili njihovim gostima koji dolaze u grad. U sklopu objekta u kojem se dvorana nalazi osigurano je preko 200 besplatnih parkirnih mjesta. Sama dvorana prostire se na 1250 m2 i kapaciteta je do 800 uzvanika, specifičnog dizajna izgradnje prema najnovijoj tehnologiji, naime u cijeloj dvorani nema niti jednog nosivog stupa (open space). A sklopu dvorane nalazi se pregradna stjenka pomoću koje se prostor može smanjiti te tako možemo imati veličinu dvorane za 250 uzvanika, i intimniju i manju dvoranu za 150 uzvanika.

Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju, od izbora samo najboljih i najsvježih namirnica, pomnog planiranja, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja do vrhunske izvedbe i organizacije. Naša ekipa vrhunskih profesionalaca, kuhara i konobara, udovoljiti će svakoj Vašoj ideji i organizirati vjenčanje o kakvom ste samo mogli sanjati.

Naši mladenci imaju izbor raznih bogatih svadbenih jelovnika koji će odgovarati željama. Možemo vam ponuditi prave gurmanske delicije koje će vas ugodno iznenaditi svojim okusima.

Dodatne pogodnosti organizacije vjenčanja kod nas:

  •      Osobu posvećenu organizaciji vašega vjenčanja
  •      Najam prostora za svadbenu svečanost
  •      Gratis fotografiranje u prostorijama hotela
  •      Bijele navlake za stolice
  •      Mašne u bijeloj ili zlatnoj varijati
  •      Noćenje za mladence u  jednoj od naših luksuznih soba s doručkom uz pjenušac
  •      Poklon bon opuštanje u wellness oazi Katarina
  •      Besplatan parking na dan vjenčanja

Prije tjedan dana rezervirano je jubilarno 50. vjenčanje za 2017. godinu, što nam je i te kakav pokazatelj da radimo dobar posao i da smo postali lideri za organizaciju vjenčanja na ovim prostorima. Za planiranje vjenčanja iz snova nikad nije prerano, stoga uz posebno pripremljene akcije popunjavaju se jako dobro i termini za 2018.g. više na ovom linku.Našim mladencima kao pomoć pri ogranizaciji vjenčanja nudimo našu referentnu listu partnera od fotografa, bendova,  cvjetnih dekaracija, slastica, do posebne rasvjete, što mogu rezervirati sve na jednom mjestu uz mogućnost ostvarenja raznih popusta.

Vaša priča je vaša bajka. Sretni smo što možemo biti dio nje.
Dvorana za vjenčanja Katarina

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0