DVI-TRI RIČI ‘Zaskočili’ smo osvajača olimpijske bronce Tonija Kanaeta, u ugodnom razgovoru nam je otvorio dušu. Evo što nam je kazao

[VIDEO] Dočekali smo da se naši sugovornici novog videa rubrike Dvi-tri riči dobro odmore pa smo ih “zaskočili” u Olimpijskom centru na Gripama u prostoru Taekwondo kluba Marjan


Slegli su se dojmovi nakon Olimpijskih igara u Tokiju, dočekali smo da se naši sugovornici novog videa rubrike Dvi tri riči dobro odmore pa smo ih “zaskočili” u Olimpijskom centru na Gripama u prostoru Taekwondo kluba Marjan.

Ovaj klub je bez lažne skromnosti najbolji taekwondo klub u čitavoj državi, a par zanimljivosti iz svakodnevnice olimpijca pitali smo Tonija Kanaeta osvajača bronce na ovom prestižnom, najvažnijem natjecanju u životu jednog sportaša.

Je li ikada poželio biti kao svoji vršnjaci i odustati od zahtjevnog tempa života profesionalnog sportaša te boji li se nekoga, nečega ili samoga sebe samo su neka od pitanja koja možete pogledati u novom videu rubrike Dvi-tri riči koji vam donosimo nakon ljetne stanke.

S dugogodišnji tajnikom Taekwondo kluba Marjan Sandrom Deakom prokomentirali smo upise u klub koji su upravo otvoreni, ali i koji je glavni povod upisa djeca te koliku ulogu igraju medalje kojima se klub može pohvaliti.

Svakako, novi video Dvi tri riči s Tonijem Kanaetom i Sandrom Deakom- Taekwondo klub Marjan pogledajte u nastavku.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime