DVI-TRI RIČI “Ne znam zašto bi roba s lancima asocirala na ‘sado-mazo’. Mišo Kovač i svaki pravi Dalmatinac imaju lančić oko vrata!”

"Ljudi moji, mi živimo u svijetu vampira. Razlika je u tome što sam se ja otkrila, a drugi su samozatajni. Recimo imam kolege koji rade na stečajnim postupcima..." kazala je Olja


Olja Einfalt-Mihovilović je splitska akademska slikarica, a splitskoj javnosti poznata je kao vlasnica nekoć uspješne firme “Skandal”. Široj javnosti postala je poznata nakon gostovanja u RTL-ovoj emisiji “Večera za 5” gdje se pojavljivala u raznim ulogama, među ostalim i kao Vampirica.

– Okolina me je stalno sputavala i upućivala na moje godine i pojedine obrasce ponašanja koji idu ili ne idu u skladu s mojim godinama. Odlučila sam stati na kraj tome i postati vampirica. Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. stoljeću i živjet ću vječno! – kazala je tada provokativna Splićanka.

VIKEND S DARIJOM BUJAS U stanu Olje Einfalt Mihovilović: “Kada kod nas djevojka postane majka, ne smije više nositi minicu”

U nedavnom razgovoru za naš portal, među ostalim, kritizirala je današnje modne standarde u Splitu, dala savjet damama u pedesetim, komentirala “ženstvenost”…Novi nastavak “Dvi-tri riči” odradili smo u Oljinom stanu. Što nam je umjetnica spremila za večeru, u kakvom se modnom izdanju predstavila, pogledajte u nastavku.Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
6
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
3
Grrr
5
Molim?
6

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime