OTKRIĆA Duljina prstiju kod žena može ukazati na seksualnu orijentaciju

Žene čiji su lijevi kažiprst i prstenjak različite duljine imaju veće izglede biti lezbijke


Duljina kažiprsta i prstenjaka lijeve ruke kod žena može ukazati na njihovu seksualnu orijentaciju, utvrdilo je znanstveno istraživanje koje prenosi BBC.


Žene čiji su lijevi kažiprst i prstenjak različite duljine imaju veće izglede biti lezbijke, sugerira istraživanje koje ističe da to može biti rezultat izloženosti većoj količini testosterona u maternici.

Tim znanstvenika sa sveučilišta Essex mjerio je prste 18 pari jednojajčanih blizanki od kojih je jedna sestra bila heteroseksualne a druga homoseksualne orijentacije.

Prosječno su lezbijke imale različite duljine ta dva prsta za razliku od svojih heteroseksualnih sestara što je tipično muška odlika, no samo na lijevoj ruci.

Znanstvenici su također mjerili duljine prstiju kod 14 parova jednojajčanih blizanaca od kojih je jedan bio heteroseksualni muškarac a njegov brat homoseksualac, no nisu utvrdili nikakve veze.

Kod žena uobičajeno su kažiprst i prstenjak iste duljine dok se njihova duljina kod muškaraca razlikuje.I muški i ženski plod u maternici je izložen djelovanju muškog hormona testosterona no neki su možda izloženi više od drugih, kažu znanstvenici, piše Dnevno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime