Dubrovački gradski vijećnik HNS-a Miho Obradović i njegova supruga Andrea Bošnjak pozitivni su na koronavirus, objavio je to Obradović na svome Facebook profilu, piše Index.

“Dragi prijatelji, upravo smo Andrea Bošnjak i ja dobili rezultat testa na COVID koji je nažalost pozitivan. Od prvog saznanja da smo bili u kontaktu sa zaraženom osobom i pojave simptoma samoinicijativno smo se povukli u izolaciju kako bi zaštitili svoje bliže, ali i sve vas. Osjećamo se dobro i nemamo posebnih simptoma. Ovo će izgleda biti naš medeni mjesec”, napisao je Obradović na svome Facebook profilu.

Miho Obradović oženio se u subotu 29. kolovoza na Lovrijencu, na svadbi je bilo 200-tinjak gostiju. Radilo se o velikom vjenčanju, ceremonija je upriličena na najatraktivnijim gradskim lokacijama, uključujući crkvu sv. Vlaha na Stradunu i Tvrđavi Lovrijenac.

Prema neslužbenim informacijama, za sada je s te svadbe zaraženo više od 10 osoba, mnogi od uzvanika ići će u samoizolaciju te je očito riječ o novom žarištu koronavirusa u Dubrovniku. Rezultati testiranja preostalih uzvanika još se očekuju, piše Index.

Inače, Dubrovnik danas ima najveći broj novozaraženih od početka pandemije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime