DRUGA HMNL Torcida i Bačvice gradski derbi završile remijem, Kijevo potopilo Trogir

Torcida se ovim rezultatom učvrstila na 2. mjestu Druge HMNL, podskupina A


Foto: Dominik Tomašević

Velika junačka pobjeda naših momaka!  Ekipa je ostavila srce na terenu i rezultat nije izostao! Ovom pobjedom skočili smo na treće mjesto u našoj podskupini! Bravo momci! – objavio je MNK Kijevo nakon što je  u  Sportskoj dvorani Knin u subotu navečer  pobijedio MNK Trogir rezultatom 6:3.


Ipak, najžešće  u Drugoj HMNL – Sektor Jug, podskupina A, bilo je u gradskom derbiju između MNK-a Torcida i MNK-a Bačvice, koji se igrao u maloj dvorani SC Gripe.

Od samog početka utakmice, obje momčadi su suparnike, ali golova nije bio. Iako su Bačnice bile astrčanije, s većim posjedom baluna u nogama, ipak je tri i pol minuta prije kraja prvog poluvremena poveo MNK Torcida, koji je vodio trener Pero Matenda.

Pomagali su mu Gordan Šangut i pomoćni trener Branko Laura, trener vratara, legendarni Jozo Puljiz, te s tribina sportski direktor Mario Grubić Kula.

Ipak, nastavak je donio izjednačenje. Nakon što su Bačvice, koja je vodio Tomislav Zaninović, izjednačile na 1:1, svi su do kraja susreta očekivali još golova, ali to se nije dogodilo.

Dvoboj splitskih gradskih rivala je završio remijem. Torcida se i ovim rezultatom učvrstila na 2. mjestu Druge HMNL – Sektor Jug, dok su Bačvice na 4. mjestu.

–  Iako nije pobjeda koju smo tili više od svega u velikom derbiju.., dižemo glavu gori i idemo naprid u nove pobjede – priopćio je Malonogometni klub Bačvice.

– Sve ste vidjeli, igralo se čvrsto, remijem moramo biti zadovoljni – kazao nam je poslije utakmice ‘alfa i omega’ MNK-a Torcida, sportski direktor kluba Mario Grubić Kula.

Istaknimo i kako je Malonogometni klub Torcida ušao u 38. godinu postojanja, te je najzaslužniji za razvoj malog baluna iliti futsala u Gradu Splitu.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime