Druga faza uređenja plaže Glavica ponešto kasni, ali nazire se kraj radova

Prema infomacijama s terena radovi na vodoopskrbi su završeni, radovi na elektroinstalacijama su u fazi završetka, a u fazi završetka je i dio radova na oborinskoj odvodnji


Završetak druge faze radova na plaži Glavica u Kaštel Lukšiću, iako najavljeni za kraj studenog, ipak će se ponešto prolongirati, a razlog je u cjelokupnoj situaciji s pandemijom koronavirusa, ali razlog je i u vremenskim neprilikama.


Radovi druge faze obuhvaćaju zahtjevnu rekonstrukciju Obale kralja Tomislava od Obrova do vile Žarko, s oborinskom odvodnjom, rekonstrukcijom vodovoda, javnom rasvjetom, parkingom i uređenjem zelenih površina.

Prema infomacijama s terena radovi na vodoopskrbi su završeni, radovi na elektroinstalacijama su u fazi završetka, a u fazi završetka je i dio radova na oborinskoj odvodnji. Isto tako, dio dionice asfaltiran je nosivim slojem.

– Preostaju još radovi na hortikulturnom uređenju odnosno sadnji sterilnih murvi i niskog raslinja, postavljanje javne rasvjete, izvođenje parking mjesta od betonskih opločnjaka, izgradnja betonskog nogostupa i pješačkih staza, te njihove obrade – kazali su za portal Grada Kaštela u Odjelu za komunalno gospodarstvo Grada Kaštela.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime