DROPULJIĆ ‘PREUZEO’ OPĆINU PODSTRANA Malo je zakasnio: “Moj razlog nije toliko plemenit, sjedio sam u autu ispred skretanja za općinu”

[FOTO+VIDEO] "U petak je Tomašević kasnio 4 minute jer je nekoj gospođi pozlilo pa je bio uz nju. Moj razlog nije toliko plemenit, sjedio sam u autu ispred skretanja za općinu jer sam želio da meni bude neugoda zbog kašnjenja", rekao je novoizabrani načelnik Dropuljić


Jutros je u Podstrani novoizabrani načelnik HDZ-ov Mijo Dropuljić i službeno preuzeo dužnost vođenja ove općine.

Evo što je kazao medijima u svom prvom obraćanju.

Prenosimo u cijelosti:

“Dragi kolege, isprika što malo kasnim. U petak je Tomašević kasnio 4 minute jer je nekoj gospođi pozlilo pa je bio uz nju. Moj razlog nije toliko plemenit, sjedio sam u autu ispred skretanja za općinu jer sam želio da meni bude neugoda zbog kašnjenja, a da budem iskren i vama nije ugodan osjećaj nikoga čekati, ja jutros dolazim kao mještanin, a otići ću popodne kao načelnik.

To je motiv koji nas u budućnosti može podsjećati da mještani ne smiju čekati nešto što se ne bi trebalo čekati. Imao sam normalan život do danas kao pretpostavljam i vi… Htio bih ga imati i dalje a to uvelike ovisi o vama i mojim kolegama i naravno vice versa.Moj prethodnik Mladen napravio je neke velike promjene i uveo neka pravila koja ćemo zadržati u novom organizacijskom planu rada, također ćemo neke morati i promijeniti… Jednostavno je tako… Novo normalno!

Ja sam odabran od naroda da 4 godine operativno upravljam ovom zgradom i vašim radnim procesima, posljedično – s većinom u vijeću da vodimo Podstranu.Inzistirao samo također da ovaj ceremonijalni dio primopredaje bude baš ovdje jer smo mi sada na tlu Podstrane a ne u zgradi općine Podstrana, ova zgrada nije općina nego objekt. Jedino što me zanima je da budemo tim, zapamtite… vi ne radite za mene, radite za sebe i svoje obitelji, kao i za sve obitelji općine Podstrana.

Danas vas pozdravljam i želim vam zaželjeti dobrodošlicu u mandat 2021-2025, nadam se za 4 godine da ćemo se opet ovako lijepo okupiti da pozdravimo novi mandat ili novog načelnika”, kazao je novi načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime