Pred više od 250 gledatelja odigran je sedmi dan Božićnog malonogometnog turnira u Trilju, a dobili smo dva nova četvrtfinalista.

U prvoj utakmici Otpisani su bez velike drame pobijedili Lovreć 7:2, a briljirao je Jure Bartulović, koji je zabio dva pogotka.

Druga utakmica donijela je sraz MNK Duća i Ćukove glavice Ivišići. Rezultat je nakon 40 minuta bio neriješen, a nakon penala u daljnju fazu prošla je Ćukova glavica.

Nakon njih, na teren su izišle momčadi Nedostupni Cb Nadalina i Garaže Pujanke, a Splićani nisu dopustili iznenađenje te su s 4:0 otišli dalje.

Posljednja utakmica donijela je najveće iznenađenje dosadašnjeg turnira. Sinjska ekipa, predvođena mahom igračima velikoga baluna, izbacila je s turnira osvajače Torcida Kupa Sv. Josipa Dugi Rat Jako Sport. Sinjani su rano poveli 2:0, a Dugoraćani se vraćaju na 2:2. Kamičak golovima Matijaševića i Čugure odlazi na 4:2, Sv. Josip smanjuje na 4:3, a golman Kamička Matić nevjerojatnim obranama donosi svojoj ekipi prolaz u četvrtfinale.

Dječji turnir je otvoren utakmicom Kavane Carpe Diem i Košuta, a ekipa iz Košuta je nadigrana rezultatom 10:0. U drugoj utakmici Osk je pobijedio Čačvinu 3:1.

Danas su na rasporedu četiri utakmice.

RASPORED

18:00 Čačvina – Čaporice (DJECA)

18:45 Kavana Carpe Diem – Gardun – Vojnić (DJECA)

19:30 Šd Poljica – Mnk Hrvace Kompass Group

20:30 Hula hula bar Cb Latina – Mnk Čulin MlinKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime