U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 21-godišnjaku.

Osumnjičeni je 21. studenog oko 1:10 sati u Vodicama na benzinskoj pumpi, u vrijeme dok je oštećeni radio, ozbiljno mu prijetio da će njega i njegovu obitelj usmrtiti, ukoliko ne bude surađivao s njim u cilju pronalaska određene osobe. Tom prilikom osumnjičeni je posjedovao vatreno oružje, što je kod oštećenog izazvalo dodatan strah i uznemirenost.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku u Vodicama je pretražena kuća i vozilo koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je u kući pronađen i od osumnjičenog oduzet pištolj s dva spremnika i 13 komada pripadajućeg streljiva, 47.7 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, što sve je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku ove uprave. Protiv osumnjičenog je podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o oružju i Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime