DOMAGOJ DUVNJAK SE ISPRIČAO: “Od prve utakmice nismo bili pravi”

Kapetan je utučen


Hrvatska je ispala sa Svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što joj je Danska u ključnoj utakmici s 38:26 nanijela jedan od najtežih poraza u povijesti.


RASPAD KAUBOJA U DRUGOM POLUVREMENU: Hrvatska je ispala sa Svjetskog prvenstva

Nakon Červara je riječ dobio kapetan reprezentacija Domagoj Duvnjak koji je bio jako potresen nakon poraza pa se odlučio ispričati hrvatskoj javnosti.

LINO ČERVAR: “Ovo nije neuspjeh”“Prvo se želim u ime cijele ekipe ispričati hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi, nismo bili ona Hrvatska od ranije. Prvo poluvrijeme je bilo ok, a drugo poluvrijeme smo nestali s terena. Danci su nas pretrčali i lako pobijedili”, rekao je Duvnjak pa dodao:

“Morat ćemo napraviti pravu analizu. Od prve utakmice nismo bili pravi. Ne znam zašto. Ovo je najlošiji moj turnir u Hrvatskoj reprezentaciji i kao kapetan preuzimam dio odgovornosti. Nije nas uznemirila izbornikova ostavka, ali žao mi je da odlazi s ovakvim porazom. Mi smo to ostavili iza nas, nije utjecalo danas na nas” – kazao je Duvnjak prenosi Index.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime