Dva Varaždinca osvojila su vrijedne nagrade Hrvatske lutrije. Tako je jedan dobio preko milijun kuna, dok je drugi osvojio apartman u Poreču.

“Ovih dana posjetio nas je dobitnik Jackpota Lota 6 iz Varaždina te podigao svoj dobitak od ukupno 1.033.065,88 kuna koji mu je došao kao naručen. Naime, kad je na Internet stranicama otkrio da je osvojio ovaj vrijedan dobitak, nakon višestrukih provjera prionuo je na planiranje radova za popravak kuće i na odabir automobila. Sada nakon toliko dana od dobitka i s novcima u džepu, sretan je i uvjeren da ga dobitak neće promijeniti”, stoji u priopćenju Hrvatske lutrije.

Nakon završnog izvlačenja nagradne igre Ključ sreće, Varaždin je dobio još jednog sretnog dobitnika i to apartmana u Poreču. Razumljivo uzbuđen, dobitnik je s veseljem rekao:

“Moja igra je Loto 7. Igram pet kombinacija. Dvije kombinacije su stalni brojevi koji mi nešto znače, a ostale tri ispunim kako mi dođe. Često igram baš na ovom prodajnom mjestu Tiska u Ludbreškoj ulici. Jako sam uzbuđen i sretan. Kad su mi javili iz Lutrije da sam osvojio apartman u Poreču, nisam baš do kraja vjerovao, šokiralo me i odmah po povratku kući provjerio sam informaciju na internet stranici Lutrije. Doista, apartman je moj. Još je sve friško. Veselim se i proslavit ću dobitak.”Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime