U nedjelju, 8. prosinca vrijeme je za kazališnu poslasticu za naše najmlađe! U dvorani Lora s početkom u 12 sati gostuje dječja hit predstava “Kako je vilenjak spasio Božić”.

U subotu 7. prosinca imat će je priliku pogledati i mališani otoka Hvara. Predstava na Hvaru održava se u Starigradu u 11:30 sati u Kazališnoj dvorani, a isto popodne u 17 sati u Hvarskom kazalištu u Hvaru.

Nakon desetak rasprodanih dvorana Lisinski u Zagrebu i tisuće sretnih mališana diljem Hrvatske vrijeme je da i splitski mališani odgledaju ovu prekrasnu interaktivnu predstavu o pravoj vrijednosti Božića.

Predstava na zabavan i interaktivan način priča o snazi dječje mašte i vjerovanju u blagdanski duh.

Priča se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu, a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moći dolaziti u domove djece i donijeti poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da vidi vjeruju li ona u duh Božića, u zaigranost i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.

Dođite i uživajte sa svojim najmlađima jer vrckavi vilenjak Zvonko trebat će svu našu pomoć kako bi spasio duh Božića!

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti na blagajni dvorane Lora (od 2. prosinca) u vremenu od 16 do 19 sati te online na www.croatia-tickets.com.

Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540

Vjerujete li u Djeda Božićnjaka?

Da li ste slobodni idući vikend?

Zašto pitamo?

Pa jer nam samo vi možete pomoći da spasimo Božić!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime