Dječja biciklijada u Solinu “Šušur na dva kola”

Prijave nisu potrebne, što znači, svi školarci koji dođu s biciklima na biciklijadu "Šušur na dva kola" s početkom u 9,30 sati, smatraju se prijavljenima

Pod nazivom “Šušur na dva kola”, Dječje vijeće grada Solina i Koordinacijski odbor Grad Solin prijatelj djece, u subotu, 10. lipnja s početkom u 10 sati organiziraju tradicionalnu biciklijadu u Kučinama i Mravincima.


Cilj ovog sportskoga događaja jest prezentirati zdrav način života kroz rekreaciju, točnije biciklizam i to prvenstveno djeci, a i zaključiti školsku pedagošku godinu 2016./17.

Prijave nisu potrebne, što znači, svi školarci koji će doći s biciklima na biciklijadu “Šušur na dva kola” u Kučinama i Mravincima (poželjna nazočnost roditelja ili nastavnika!), s početkom u 9,30 sati, smatraju se prijavljenima.

– “Šušur na dva kola” je biciklijada koja nema natjecateljski karakter već je rekreativna vožnja, stoga se svi sudionici trebaju voziti na okupu. Nema odvajanja, pretjecanja, utrkivanja i slično, jer samo kad je formirana velika skupina, biciklijadom se odašilje poruka onima koji je trebaju čuti, a to je zdrava rekreacija! – poručuju organizatori.

Start je predviđen točno u 10 sati, poviše crkvice Svetoga Luke u Podinama (Kučine), a kolona će se kretati prema Mravincima, Ulicom Podine. Cilj je centralni park u Mravincima.

Okupljanje sudionika/ca započinje 30 minuta prije starta, a nakon biciklijade u Parku u Mravincima će se organizirat druženje. Biciklijadu će pratiti vatrogasno vozilo i službenici MUP-a.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0