Djeca stara tek 3, 4, 6 i 8 godina stradala u požaru kuće: Roditelji zaspali s upaljenom cigaretom

Istraga je pokazala da su se djeca ugušila od dima u požaru, koji je nastao zbog neugašene cigarete. Na suđenju se moglo čuti kako su ih socijalne službe ranije upozoravale radi pušenja u kući


Četvero djece u dobi od 3, 4, 6 i 8 godina preminuli su u požaru kuće, nakon što su njihovi roditelji zaspali dok su pušili u krevetu. Požar je izbio u obiteljskoj kući u Staffordu u Engleskoj.


Natalie Unitt (26) i njen partner Chris Moulton (30) bili su privedeni pod sumnjom za ubojstvo iz nemara i tužiteljstvo je odlučilo da neće podnositi nove tužbe. Ova nevjerojatna tragedija dogodila se u veljači prošle godine, a Daily Mail piše kako je majka Natalie Unitt tijekom nastavka istrage ovih dana rekla da ima post traumatski stres i da se ne može sjetiti što je napravila kad je izbio požar, prenose 24 sata.

Istraga je pokazala da su se djeca ugušila od dima u požaru, koji je nastao zbog neugašene cigarete. Na suđenju se moglo čuti kako su ih socijalne službe ranije upozoravale radi pušenja u kući.

I otac je na suđenju rekao da se ne može sjetiti što se sve događalo nakon što je izbio požar, a istražitelji su rekli kako im se izjave ne podudaraju. Naime, otac na suđenju tvrdi da je požar nastao zbog instalacija na bojleru, što su istražitelji više puta demantirali i predstavili dokaze koji potvrđuju da je požar nastao zbog neugašene cigarete.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
7
Grrr
5
Molim?
7Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime