Dino Jelušić našalio se na svoj račun, a nije zaboravio ni Vucu

Obećao mu je kupiti karte za koncert

Dino Jelušić se na Instagramu odlučio malo našaliti na vlastiti račun.


Objavio je dio intervjua koji je dao Mojmiri Pastorčić u RTL Direktu nakon što je postao član jedne od najpopularnijih rock grupa na svijetu, Whitesnakea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐃𝐢𝐧𝐨 𝐉𝐞𝐥𝐮𝐬𝐢𝐜𝐤 (@dinojelusick)


Dino je objavio snimku na kojoj, dok mu Mojmira postavlja pitanje, opušteno svoju dugu kosu veže u rep.

“Nek si ti repić zavezao”, komentirala mu je Žanamari.
I drugi su Dinini fanovi brzo prihvatili šalu.

“Triba si stavit špangicu među zube dok vežeš”, “Tamo desno ti je ostao pramen koji nisi dobro pokupio”, “*kad se sjetiš da si zaboravio oprati kosu usred emisije*”, “Ja sam se nadala da ces pletenicu krenut raditi”, “Ahahahahaaha, carrrr ‘ti pričaj, ali kosa je bitnija'”, bili su neki od komentara.

Dino je u ovom intervjuu ispričao detalje o tome kako je došlo do suradnje s Whitesnakeom, ali i komentarima Siniše Vuce na njega.

“Mislim da cijela ta situacija s Vucom je bila malo nezgodna jer mislim da je malo previše popio, pa je vjerojatno rekao neke stvari koje nije htio. Znam točno o čemu se radi, referirao se na emisiju koju sam radio isti dan kad sam imao diplomu i nisam stigao izvježbati pjesmu koju sam trebao pjevati s Ivanom Kindl i rekao sam u eteru: ‘Došao sam s obrane diplome, ne znam tekst pjesme, Ivana i ja ćemo malo improvizirati’, i njega je to naljutilo, kako sam ja mogao doći nespreman na HRT”, ispričao je Dino i dodao da će mu “riješiti karte” za koncert.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
7
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime