Dinamo zatražio odgodu utakmice s Hajdukom

Dinamo je zatražio odgodu najveće hrvatske nogometne utakmice protiv Hajduka koja se trebala igrati 29. studenog, pa bi se taj susret trebao nadoknaditi tek na proljeće 2021. godine...


Iako se trebao igrati 29. studenog, najveći susret hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka ipak će se igrati tek sljedeće godine. Razlog je odgoda susreta koju je Dinamo zatražio nakon poraza od Osijeka, a prije europskih obveza.


Zbog pandemije koronavirusa i kratke pauze između sezona, HNS je svakom klubu koji nastupa u Europi dao jednu šansu da bez propitkivanja odgodi jednu utakmicu HT Prve lige, a Dinamo je to odlučio iskoristiti sad.

Za Modre slijede dvije važne utakmice u Europskoj ligi, i to u gostima. 26. studenog Dinamo ide u goste Wolfsbergeru, dok tjedan dana kasnije gostuje kod Feyenoorda. Zato bi još jedna teška utakmica bila ogroman napor za kadar Modrih.

Hajduk je također u teškom tjednu jer je nakon gostovanja kod Slaven Belupa ostao u Zagrebu i nije se vraćao u Split jer u utorak igra zaostali susret s Lokomotivom, a na to se trebao nadovezati i derbi na Maksimiru.

Kako prenose Sportske novosti, Dinamo još može povući zahtjev dok odluka ne bude konačna i potvrđena jer je zahtjev morao poslati do nedjelje, ali nije potvrđena odluka. Novi termin utakmice trebao bi biti tek nekad na proljeće.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime