DINAMO KRŠI PRAVILA Cijena karata za Torcidu skuplja nego za domaće iz usporedive kategorije

Što vrijedi za ostale ne vrijedi za Dinamo

Što vrijedi za ostale ne vrijedi za Dinamo. Dokazano je to još jednom nakon niza mijenjanja pravilnika, kršenja pravilnika, traženja rupa u pravilniku, sve u korist zagrebačkog kluba.


Tako su Modri ovog puta za najveći derbi hrvatskog nogometa odredili cijenu karte za gostujuće navijače, 20 kuna skuplju od one za domaće. Vjerojatno su se vodili biznis logikom da je ovo izvanredna prilika za zaradu od navijača, jer teško da će na Maksimiru biti više navijača do proljeća kada ponovno igraju s Hajdukom kod kuće.

To ne bi bio problem da u pravilniku HNS-a ne stoji da cijena karte za gostujuće navijače ne smije prelaziti cijenu karte za domaće iz usporedive kategorije. Kako su u ovom slučaju maksimirski jug i sjever usporedive kategorije onda ostaje pitanje zasto je cijena juga 50 kn, a sjevera 30.

Foto: Facebook Hajdučki proizvodi

Ovaj problem uvidjeli su administratori Facebook stranice Hajdučki proizvodi te ga prijavili HNS-u. Ostaje za vidjeti kako će krovna organizacija hrvatskog nogometa reagirati u ovom slučaju. Prateći dosadašnju praksu, Dinamo će eventualno proći s opomenom i već na idućoj utakmici nastaviti prodavati karte po atraktivnim cijenama od 1 do 10 kuna, za koje imate priliku vidjeti i Plavka.

Foto: Facebook Hajdučki proizvodi

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hajducki.proizvodi/posts/676434982550810″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0