U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 11:15 sati u marjanskom tunelu poginuo je vozač Peugeota 3008, dok je još dvoje ljudi teško ozlijeđeno!

Do frontalnog sudara došlo je u sredini tunela pod još uvijek neutvrđenim okolnostima: prema prvim informacijama, Peugeot, koji se kretao iz smjera Meja prema Spinutu, prešao je u suprotni prometni trak te se sudario s Alfom iz drugog smjera.

VEZANI SADRŽAJ:

Vozač Peugeota preminuo je na mjestu nesreće, do tijela starijeg muškarca su dolazili vatrogasci koji su odmah došli na mjesto tragedije, dok su dva vozila Hitne pomoći prebacila dvije osobe iz Alfe, muškarca i ženu, u splitsku bolnicu.

Policija je pozvala svjedoke prometne nesreće, sve koji su se zatekli u tunelu u to vrijeme, da se jave najbližoj postaji (vozač Opela koji je nekako uspio izbjeći nalet na dva automobila koji su se sudarili ispred njega ostao je na mjestu nesreće), a zbog očevida je tunel bio zatvoren do 13:45 sati te se do tada promet odvijao oko Marjana.Očevid je obavila ekipa Postaje prometne policije, sudski vještak za promet te dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika Julijana Stipišić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime