U zaostaloj utakmici polufinala Hrvatskog odbojkaškog kupa u Kaštel Starome susreli su se OK Ribola Kaštela i HAOK Mladost, a u finale Kupa se plasirala zagrebačka momčad.

Prvi set dobili su odbojkaši Ribole Kaštela rezultatom 25:20, dok je drugi  set pripao zagrebačkoj Mladosti rezultatom 25:23, iako je do samog kraja bilo neizvjesno. U trećem setu momčad Mladosti bila je bolja rezultatom 25:16, kao i u posljednjem četvrtom setu, rezultatom 25:18.

Utakmica se igrala bez prisustva gledatelja, a trener OK Ribola Kaštela Ivan Rančić osvrnuo se na zahtjevnu utakmicu njegove momčadi.

– Čestitam  Mladosti  na zasluženoj pobjedi,   mi  smo  prva  dva seta smo  pružili zaista dobar otpor, prvi set smo odigrali sjajno, imali smo dobru igru, držali se dogovora i igrali smo dosta brzo. Međutim, šteta tog drugog seta u kojem je jedna lopta odlučila, odlično smo otvorili treći i onda smo jednostavno stali. Glavni razlog je taj što smo u tom trenutku nastavili sa lošim servisom, oni su taj ritam pojačavali dok se naš napad svodio na visoke lopte s krajeva i na njihov visok blok je to bilo teško pratit – kazao je Rančić.

Kaštelane su predvodili iskusni Ante Šuker i  Francesco De Marchi, dok su posljednjih desetak minuta na parketu provele i mlade nade kaštelanske odbojke. S ovim rezultatom i službeno je završena protekla sezona u kojoj je OK Ribola Kaštela u trenutku prekida bio na prvom mjestu i tako upisao sedmu titulu prvaka Hrvatske.

Prva utakmica u novoj sezoni na rasporedu je 19. rujna, a u gradsku dvoranu u Kaštel Starome dolazi momčad OKM Centrometal.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime