Nepoznati počinitelji tijekom nedjelje demolirali su tek postavljenu panoramsku web kameru u Prvić Šepurini. Radi se o kameri koja je bila besplatno javno dostupna svim korisnicima interneta.

O ovom događaju izvijestila je udruga ŠibenikMeteo koja je kameru i postavila.

“Danas malo prije ure netko ili više njih su u Prvić Šepurini demolirali novopostavljenu panoramsku kameru koja uživo prenosi sliku na najgledaniju video platformu na svijetu – YouTube pri čemu su se usput neovlašteno popeli na objekt MO.

Na ovoj snimci može se vidjeti nervozni duo koji je vjerojatno upleten u ovaj događaj pa sve Vas koji nam možete dati informaciju više o ovom događaju molimo da nas obavijestite porukom u PP pri čemu granatiramo Vašu anonimnost.

Što je povod ovom događaju i što se mota po destruktivnim glavama pojedinaca u ovom sve više destruktivnom društvu teško je znati. Ova kamera u sklopu koje je instalirana i meteo postaja, a financirano sve od strane Grada Vodica, u nepunih mjesec dana rada imala je izvrsnu posjećenost. U periodu od 20.09 do 17.10 na YT je imala gledanost 63.852min što je više nego odličan promotor ovog lijepog malog otočnog dalmatinskog mjesta.

Kamera koja je ozbiljno oštećena i dalje je u radu, do kada obzirom da netko od nje ima teške noćne more ne znamo…” – stoji u današnjoj obavijesti udruge ŠibenikMeteo.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
10
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime